Επισκόπηση κουλοχέρη Wolf Gold 2022

Το Wolf Gold είναι ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι από τη δημοφιλή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Pragmatic Play. Από την έναρξή του μέχρι σήμερα, το μηχάνημα ήταν περιζήτητο τόσο μεταξύ νέων όσο και έμπειρων παικτών, χάρη στα σύγχρονα γραφικά του και μια ποικιλία χαρακτηριστικών.

Το θέμα των ιθαγενών Αμερικανών ή Ινδών ελήφθη ως βάση του παιχνιδιού. Το εύρος στοιχημάτων στο παιχνίδι παρουσιάζεται αρκετά καθολικό και η παρουσία δωρεάν περιστροφών και καθόλου σας επιτρέπει να απολαύσετε το παιχνίδι στο έπακρο.

Ο κουλοχέρης Wolf's Gold έχει 5 τροχούς και 25 σταθερές γραμμές, κάτι που σας επιτρέπει να κερδίσετε πολλά χρήματα αν είστε τυχεροί, φυσικά. Το κύριο χαρακτηριστικό του κουλοχέρη είναι τρία ενδιαφέροντα τζακ ποτ, η παρουσία φιλικής ατμόσφαιρας, scatter και wild σύμβολα και πραγματικά σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε την τύχη σας.

Γραφικά και διεπαφή

Τα γραφικά του κουλοχέρη έχουν σχεδιαστεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια για να τον κάνουν φωτεινό και ξεχωριστό. Το κύριο φόντο είναι ένας σκούρος μπλε ουρανός και καφέ αμερικανικά βουνά. Υπάρχουν διάφορες εικόνες παιχνιδιού με τη μορφή πουλιών, ζώων και ειδικών χαρακτήρων.

Η υποδοχή συνδυασμού χρωμάτων είναι αρκετά αντίθετη, αλλά όχι πολύ διαφοροποιημένη, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να μην αποσπά την προσοχή. Το animation είναι υψηλής ποιότητας. Πάνω από τον αγωνιστικό χώρο μπορείτε να δείτε το όνομα του κουλοχέρη και το ποσό των πιθανών τζακ ποτ για νικηφόρους συνδυασμούς.

Το κάτω πλαίσιο τοποθετούσε τα ακόλουθα κουμπιά και τη λειτουργικότητα:

 • κυρίως μενού;
 • αλλάξτε την ένταση της μουσικής.
 • πληροφορίες για το μηχάνημα·
 • αριθμός πιστωτικών μονάδων·
 • Το στοίχημα έγινε?
 • αναπαραγωγή σε αυτόματη λειτουργία.

Με τέτοια ποικιλία χαρακτηριστικών, η ιστορία του Wolf Gold είναι αρκετά συναρπαστική και συναρπαστική. Και, η διαφάνεια της διεπαφής και του πίνακα ελέγχου ποιότητας επέτρεψαν να γίνει η υποδοχή μία από τις καλύτερες στον ιστότοπο Vulkan Vegas. Αυτός ο κουλοχέρης μπορεί να παιχτεί δωρεάν σε μια ειδική λειτουργία "demo", καθώς και με πραγματικά χρήματα.

Τεχνικά δεδομένα

Αυτό το μηχάνημα έχει πέντε τροχούς και είκοσι πέντε σταθερές γραμμές πληρωμής και, το ποσό που ποντάρετε ανά γραμμή μπορεί να κυμαίνεται από 0,01 $ έως 0,5 $. Έτσι, μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια ότι το Wolf Gold θα αρέσει ιδιαίτερα στους νεοφερμένους λόγω των μικρών στοιχημάτων τους. Για να κάνετε έναν νικηφόρο συνδυασμό στην υποδοχή, πρέπει να συλλέξετε 3, 4 ή 5 από την ίδια εικόνα, η μέτρηση ξεκινά με τον αριστερό κύλινδρο.

Πίνακας - Βασικές παράμετροι υποδοχής

Κατασκευαστής Πραγματικό παιχνίδι
Τύπος κουλοχέρη Κουλοχέρηδες βίντεο
Αριθμός τυμπάνων 5
Αριθμός γραμμών 25
Σκορπίζω Ναί
Παιχνίδι μπόνους Ναί
Δωρεάν περιστροφές Ναί
Μπαλαντέρ Ναί
RTP 94,02%
Αστάθεια Μεσαίο
Μέγιστος πολλαπλασιασμός х1000
Εύρος τιμών 0,01 $ έως 0,5 $
Αριθμός νομισμάτων ανά γραμμή από 1 έως 5
Ρίσκο/Τζόγος/Διπλό παιχνίδι Οχι
Αυτόματο παιχνίδι Ναί
Θέμα κουλοχέρη Κτήνη

Η απόδοση του μηχανήματος είναι 96,01% και η μεταβλητότητα είναι μέση. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης μπορεί να πάρει ένα ποντάρισμα x1000 ανά περιστροφή. Αυτό το επίπεδο μεταβλητότητας σημαίνει ότι η υψηλότερη πληρωμή πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 φορές το στοίχημα. Ο τζόκερ εδώ είναι ο λύκος, ο οποίος παρουσιάζεται ως Wild και αντικαθιστά τους συνηθισμένους συνδυασμούς.

Νικητικοί συνδυασμοί στον κουλοχέρη

Τα σύμβολα στην υποδοχή Wolf's Gold είναι αρκετά φωτεινά, όπως και το ίδιο το παιχνίδι. Για να κατανοήσετε το παιχνίδι, αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στους συνδυασμούς επάθλων, οι οποίοι φαίνονται στον παρακάτω πίνακα.

Τραπέζι - Κύριοι συνδυασμοί κουλοχέρηδων Wolf Gold (για 3, 4 και 5 φωτογραφίες αντίστοιχα)

Βόνασος 25, 250 και 500
Ορλάν 20, 150 και 400
Πούμα 15, 100 και 300
Αλογο 10, 50 και 200
Τζακ, Βασίλισσα και Βασιλιάς 5, 20 και 50
Ασσος 10, 20 και 50

Σύμβολα που πρέπει να προσέξετε:

 1. Το Wild (λύκος) βρίσκεται σε όλους τους κυλίνδρους, μπορεί να καταλάβει και τις δύο στήλες και ολόκληρη την οθόνη και, εάν είναι απαραίτητο, αντικαθιστά τις κανονικές εικόνες για να σχηματίσει συνδυασμούς βραβείων.
 2. "Scatter" (ηλιοβασίλεμα) - μπορεί να βρεθεί στους κυλίνδρους 1, 3 και 5, όταν λάβετε 3 ή περισσότερους θα δώσετε στον παίκτη ένα γενναιόδωρο έπαθλο 1 στοίχημα, ακολουθούμενο από δωρεάν περιστροφές.
 3. Το "Bonus" (το φεγγάρι) είναι ένα σύμβολο χρημάτων που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε επιπλέον μπόνους και να παίξετε το τζάκποτ.

Έτσι, ο κουλοχέρης Wolf's Gold είναι κατασκευασμένος όσο το δυνατόν πιο περίτεχνος, κάτι που μπορεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους έμπειρους παίκτες.

Μπόνους κουλοχέρη και δωρεάν περιστροφές Wolf Gold

Η συγκέντρωση των δωρεάν περιστροφών γίνεται στο ποσό των 5 τεμαχίων για πραγματικά χρήματα στο Καζίνο Vulkan Vegas. Οι τρεις μεσαίοι τροχοί συνδυάζονται σε ένα «τεράστιο» τζόκερ που γεμίζει το κέντρο της οθόνης. Οι δωρεάν περιστροφές επεκτείνονται και ο αριθμός τους μπορεί να αυξηθεί. Money Respin - τα σύμβολα μπόνους παρουσιάζονται με τη μορφή διαφορετικών ποσών. Το ποσό του τζάκποτ μπορεί επίσης να εμφανίζεται σε αυτά.

Όταν σχηματιστούν κελιά από 6 όμοιες εικόνες, τότε αυτό το μπόνους ενεργοποιείται. Σε αυτήν την περίπτωση, τα σύμβολα του βραβείου θα παραμείνουν στη θέση τους, ενώ τα κανονικά σύμβολα αλλάζουν κατά τη διαδικασία του spinning. Στην αρχή, τα ειδικά σύμβολα θα είναι τρία και εάν εμφανιστούν επιπλέον φεγγάρια, η βαθμολογία ενημερώνεται σε 3. Μόλις τελειώσει ο γύρος, αθροίζονται όλες οι εικόνες μπόνους. Έτσι επιτυγχάνεται η τελική πληρωμή. Εάν κατακτήσετε και τις 15 θέσεις, θα λάβετε το μέγα τζάκποτ.

Wolf Gold για να παίξετε για χρήματα στο Vulkan Vegas

Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τον κουλοχέρη χωρίς να χρειάζεται να εγγραφούν, αλλά σε αυτήν την περίπτωση μπορούν να κερδίσουν μόνο με πλαστά χρήματα. Γι' αυτό πρέπει να κατατεθεί ένα ελάχιστο ποσό για να κερδίσετε. Είναι δυνατή η αναπαραγωγή σε υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή φορητή συσκευή. Δεν υπάρχει διαφορά ως προς τη λειτουργικότητα και τη γραφιστική. Θα μπορείτε να διαβάζετε τις ειδήσεις, να επικοινωνείτε με την τεχνική υποστήριξη, να κάνετε κατάθεση/ανάληψη χρημάτων, να χρησιμοποιείτε μπόνους κ.λπ.

Υπέρ και κατά

Αν είναι η πρώτη φορά που παίζετε Wolf's Gold και θέλετε να καταλάβετε μερικά πράγματα, αξίζει να δώσετε προσοχή στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μηχανήματος. Γιατί, με βάση αυτές τις γνώσεις, μπορείς να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς.

Πλεονεκτήματα
 • Αρκετά γενναιόδωρες πληρωμές.
 • Μεγάλη ποικιλία προσφορών μπόνους.
 • Απλή λειτουργία και διεπαφή.
 • Ευέλικτο εύρος στοιχημάτων.
 • Ευκαιρία για παιχνίδι σε φορητή συσκευή.
 • Πιθανότητα μεγάλων ποσών και μέγα τζάκποτ.
Μειονεκτήματα
 • Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί.
 • Ουσιαστικά δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο.
 • Δεν είναι πάντα δυνατή η ενεργοποίηση των μπόνους.
 • Δεν είναι δυνατό να κερδίσετε ένα μεγάλο ποσό μακροπρόθεσμα.

Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να βγάλουμε ένα μικρό συμπέρασμα ότι ο κουλοχέρης Vulkan Vegas είναι ιδανικός για εκείνους τους παίκτες που προτιμούν ένα χαλαρό και άνετο παιχνίδι, ενώ δεν διακινδυνεύουν πολλά χρήματα. Επιλέγεται τόσο από αρχάριους όσο και από έμπειρους παίκτες, ανεξαρτήτως επιτυχίας. Γι' αυτό εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε, αλλά είναι καλύτερο να το δοκιμάσετε σε δωρεάν λειτουργία.

Επιλέξτε μια γλώσσα: