Επισκόπηση κουλοχέρη Majestic King 2022

Ο κουλοχέρης Majestic King έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία Spinomenal, η οποία προσπάθησε να τον κάνει όσο το δυνατόν πιο συναρπαστικό και φιλικό προς τον χρήστη. Έτσι, ο κουλοχέρης έχει λάβει υψηλής ποιότητας γραφικά και μουσικό στοιχείο. Α, η κλήρωση συνδυασμών επάθλων σε 5 τροχούς και 25 σταθερές γραμμές.

Υπάρχει επίσης ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι μπόνους, σκοπός του οποίου είναι να συγκεντρώσει ορισμένους πολλαπλασιαστές. Ενώ η μεταβλητότητα στο μηχάνημα παρουσιάζεται μέτρια και ο μέγιστος πολλαπλασιαστής είναι x300. Ο σχεδιασμός της αφρικανικής μουσικής είναι ίσως ένα από τα χαρακτηριστικά του κουλοχέρη. Οι τεχνικές προδιαγραφές είναι μέτριες, αλλά αντισταθμίζονται τέλεια από τα πολύ γενναιόδωρα δώρα.

Ο σχεδιασμός του κουλοχέρη

Οπτικά, ο Majestic King έχει λάβει μια αρκετά εντυπωσιακή και καλή μεταχείριση. Το σκηνικό είναι ένα πολύχρωμο σάβανο με μεγάλο αριθμό εξωτικών ζώων που κατοικούν σε αυτό. Το κινούμενο σχέδιο είναι επίσης στο σημείο - οι συνδυασμοί των στοιχείων που κερδίζουν φωτίζονται και αυξάνονται σημαντικά σε μέγεθος.

Υπάρχουν επίσης πολλές εικόνες βραβείων, όπως ένα λιοντάρι, ένας ελέφαντας, ο γύπας, η καμηλοπάρδαλη, η ζέβρα, τα τραπουλόχαρτα και άλλα εικονίδια. Ο κουλοχέρης έχει μια πολύ χαρούμενη μελωδία, η οποία συνδέεται με το αφρικανικό στυλ και σας επιτρέπει να απολαύσετε στο έπακρο το ασυνήθιστο παιχνίδι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ο κουλοχέρης διαθέτει πέντε τροχούς και είκοσι πέντε γραμμές πληρωμής. Ενώ τα όρια στοιχημάτων κυμαίνονται από 0,25 $ έως 250 $ ανά περιστροφή, κάτι που είναι εξαιρετικό για εκείνους τους παίκτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν μεγάλα ποσά ταυτόχρονα. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν συνδυασμό βραβείων ξεκινώντας με 3 σύμβολα, μετρώντας, όπως πάντα, από τον αριστερό κύλινδρο.

Τραπέζι - Κύρια χαρακτηριστικά του κουλοχέρη

Κατασκευαστής Σπινομενικός
Τύπος κουλοχέρη Κουλοχέρηδες βίντεο
Αριθμός τυμπάνων 5
Αριθμός γραμμών 25
Σκορπίζω Ναί
Παιχνίδι μπόνους Ναί
Δωρεάν περιστροφές Ναί
Μπαλαντέρ Ναί
RTP 95,16%
Αστάθεια Χαμηλός
Μέγιστος πολλαπλασιασμός х300
Εύρος τιμών $0,25 έως $250
Αριθμός νομισμάτων ανά γραμμή 1
Ρίσκο/Τζόγος/Διπλό παιχνίδι Οχι
Αυτόματο παιχνίδι Ναί
Θέμα Φύση

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ποσοστό απόδοσης είναι 95,16%, αλλά το επίπεδο διακύμανσης δεν αναφέρεται από τον προγραμματιστή. Η μέγιστη δυνατή πληρωμή είναι x300, η οποία δεν αρκεί ακόμη και για χαμηλή μεταβλητότητα. Το σύμβολο wild στο παιχνίδι αντιπροσωπεύεται από ένα λευκό λιοντάρι, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει τα συνηθισμένα σύμβολα, αλλά δεν σχηματίζει συνδυασμούς από μόνο του.

Σύμβολα και νικηφόροι συνδυασμοί

Υπάρχουν συνολικά 12 σύμβολα στο παιχνίδι Majestic King. Κάθε συγκεκριμένο εικονόγραμμα έχει τη δική του εικόνα, διαφορετικούς πολλαπλασιαστές και φυσικά την πιθανότητα να εμφανιστεί στον κύλινδρο. Όλα αυτά τα σύμβολα συγκεντρώνονται σε συνδυασμούς βραβείων, ξεκινώντας από 3 και τελειώνοντας με 10 της ίδιας εικόνας.

Τραπέζι - Συνδυασμοί βραβείων κουλοχέρη

10/J χαμηλά σύμβολα, από x5 έως x80
Q/K απλά σύμβολα, από x8 έως x100
ΕΝΑ σύμβολο σπάνιας κάρτας, από x12 έως x120
Ζέβρα αυξάνει το στοίχημα από x14 σε x200
Καμηλοπάρδαλη αυξάνει το στοίχημα από x16 σε x220
Ορνιο κέρδη μεταξύ 18 και 260 στοιχημάτων
Ελέφαντας σπάνιο κοινό σύμβολο, πολλαπλασιαστής από x20 έως x300
Scatter (λογότυπο παιχνιδιού) σκανδάλη freespin
Άγριο (άσπρο λιοντάρι) υποκατάστατα κανονικών συμβόλων, πολλαπλασιαστής έως x200
Μπόνους (ξύλο) γύρο μπόνους

Όπως μπορείτε να δείτε από τον πίνακα, σχεδόν κάθε σύμβολο Majestic King φέρνει καλά κέρδη ή σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε μπόνους, από τα οποία μπορείτε να πάρετε τα πιο γενναιόδωρα δώρα. Μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις εικόνες με περισσότερες λεπτομέρειες στη λειτουργία "demo" του Vulkan Vegas online καζίνο, και στη συνέχεια θα δούμε τις προσθήκες μπόνους με περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπόνους και δωρεάν περιστροφές

Για να λάβετε δωρεάν περιστροφές, οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρώσουν 3 έως 5 scatter στους τροχούς. Στη συνέχεια ενεργοποιείται ο τροχός της τύχης, ο οποίος καθορίζει τις επόμενες κληρώσεις:

  • Χορηγούνται 40 δωρεάν περιστροφές.
  • ένα μόνιμο διπλό σύμβολο.

Το μπόνους δεύτερου κουλοχέρη είναι πολύ πιο οικείο, χρησιμοποιεί επίσης δωρεάν περιστροφές, αλλά για να το ενεργοποιήσετε, θα χρειαστεί να συλλέξετε ένα σετ 3 καρτών μπόνους. Έτσι, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον δείκτη του συνολικού πολλαπλασιαστή στοιχήματος χάρη στα σύμβολα scatter, μέχρι να ολοκληρωθούν η έναρξη και οι πρόσθετοι γύροι.

Υπέρ και κατά

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε με πραγματικά χρήματα, αξίζει να λάβετε υπόψη όχι μόνο τις προδιαγραφές, αλλά και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, καθώς και, ει δυνατόν, τα σχόλια από άλλους παίκτες. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές και να το κάνετε όσο πιο βολικό γίνεται.

Πλεονεκτήματα
  • Τυχαίοι τζόκερ και ειδικά διπλά σύμβολα.
  • Υπάρχει ένα παιχνίδι μπόνους στο οποίο μπορείτε να συλλέξετε διαφορετικούς πολλαπλασιαστές.
  • Υπάρχει ένας γύρος μπόνους με δωρεάν περιστροφές, όπου το τυχαία επιλεγμένο σύμβολο θα έχει πάντα διπλή μορφή.
Μειονεκτήματα

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το γεγονός ότι το μηχάνημα έχει μέτρια μεταβλητότητα και ο διαθέσιμος μέγιστος πολλαπλασιαστής είναι μόνο x300 για το στοίχημα. Έτσι, ο κουλοχέρης Majestic King μπορεί να θεωρηθεί καλός όσον αφορά το gameplay και τα γραφικά.

Σε αυτό, οι παίκτες θα βρουν έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών μπόνους, χάρη στα οποία θα φωτίσουν το παιχνίδι τους εν αναμονή πιο γενναιόδωρων δώρων. Και, μόνο με τη σωστή προσέγγιση, μπορείτε να περιμένετε μερικά αρκετά μεγάλα κέρδη!

Επιλέξτε μια γλώσσα: