Επισκόπηση κουλοχέρη Gold Mania 2022

Το Gold Mania αναπτύχθηκε από τον μεγάλο προμηθευτή Gamzix και κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, ο κουλοχέρης έχει ήδη κερδίσει τεράστια δημοτικότητα χάρη στους υψηλής ποιότητας μηχανικούς του και τα απλά, αλλά πολύχρωμα γραφικά του. Στην κριτική μας, θα μάθετε όλα τα χαρακτηριστικά του Golden Mania.

Ενώ το Vulkan Vegas Ο ιστότοπος παρουσιάζει την ευκαιρία να παίξετε τόσο δωρεάν όσο και με πραγματικά χρήματα. Το θέμα του κουλοχέρη είναι η εξόρυξη διαφόρων πολύτιμων υλικών, έχει πέντε τροχούς και δέκα σταθερές γραμμές. Στους τροχούς, μπορείτε να δείτε θεματικά σύμβολα που σας επιτρέπουν να κερδίσετε. Επιπλέον, διαθέτει πολλά σύμβολα wild, ελκυστικούς πολλαπλασιαστές, δωρεάν περιστροφές και την επιλογή αγοράς μπόνους.

Γραφικά

Τα γραφικά του κουλοχέρη Golden Mania έχουν γίνει στο υψηλότερο επίπεδο, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Απλώς δώστε προσοχή στις φωτεινές εικόνες που παρουσιάζονται στους τροχούς και δείτε μόνοι σας. Σύμφωνα με την ιστορία, οι παίκτες θα ασχολούνται με την εξόρυξη διαφόρων πολύτιμων μετάλλων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπορεί να εκπλήξει και αρκετά γενναιόδωρες πληρωμές. Και, χάρη στο υψηλό ποσοστό απόδοσης στην οθόνη θα εμφανίζονται συχνά οι ίδιοι χαρακτήρες, γεγονός που σας επιτρέπει να πάρετε ωραία δώρα. Ένα από τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος μπορεί δικαίως να θεωρηθεί ένα παιχνίδι μπόνους, το οποίο σίγουρα θα αυξήσει τα κέρδη σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με απόδοση στο είδος του Gold Rush, ο κουλοχέρης σας επιτρέπει να απολαύσετε στο έπακρο το παιχνίδι. Αποκτήστε εξόρυξη χρυσού και άλλων υλικών στον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας. Επιπλέον, αξίζει να τονιστεί το σημείο ότι το παιχνίδι RTP παρουσίασε αρκετά υψηλό και είναι 97%. Στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν πέντε τροχοί και δέκα γραμμές.

Πίνακας - Βασικές παράμετροι Golden Mania

Κατασκευαστής Γαμζιξ
Τύπος κουλοχέρη Κουλοχέρηδες βίντεο
Αριθμός τυμπάνων 5
Αριθμός γραμμών 10
Σκορπίζω Ναί
Παιχνίδι μπόνους Ναί
Δωρεάν περιστροφές Ναί
Μπαλαντέρ Ναί
RTP 97%
Αστάθεια Υψηλός
Μέγιστος πολλαπλασιασμός х25000
Εύρος τιμών $1 έως $200
Ρίσκο/Τζόγος/Διπλό παιχνίδι Οχι
Αυτόματο παιχνίδι Ναί
Θέμα Βιασύνη χρυσού

Κατά την αναζήτηση χρυσού με τον αναζητητή, οι παίκτες μπορούν να φτάσουν σε πρωτοφανή ύψη. Για να ξεκινήσετε, απλά αποφασίστε για το στοίχημα στο Gold Mania, όπου όλα τα θεματικά σύμβολα μπορούν να πληρώσουν έως και 8.000.000 νομίσματα. Χρησιμοποιούνται επίσης οι αρχικές δωρεάν περιστροφές με πρόσθετες επιλογές από το σύμβολο wild.

Οι υψηλές αποδόσεις και οι εντυπωσιακές αποδόσεις στους συνδυασμούς επάθλων κάνουν το γύρισμα των τροχών μια πραγματικά συναρπαστική διαδικασία. Αρχικά, θα πρέπει να εκτελέσετε την υποδοχή σε δωρεάν λειτουργία "demo" και μόνο αφού αρχίσετε να βάζετε μερικά πραγματικά χρήματα.

Σύμβολα και πληρωμές

Συνολικά 10 κοινά σύμβολα στο παιχνίδι Golden Mania περιμένουν τους παίκτες σε αυτόν τον κουλοχέρη. Για να συλλέξετε από αυτούς έναν νικητήριο συνδυασμό, πρέπει απλώς να λάβετε 3 ίδιους χαρακτήρες στην ίδια γραμμή πληρωμής. Για παράδειγμα, το παιχνίδι διαθέτει διάφορα τραπουλόχαρτα σε φωτεινές αποχρώσεις.

Το μπλε J, το μωβ Q, το βαθύ κόκκινο K και το ανοιχτό πράσινο A, σας επιτρέπουν να λάβετε μια ανταμοιβή από 0,5 έως 7,5 ανάλογα με το ποσό του στοιχήματος. Εάν βρεθεί ένας νικηφόρος συνδυασμός επιλογών, μπορείτε να περιμένετε να ανταμειφθείτε με έναν πολλαπλασιαστή από 1,2 έως 10.

Οι συνδυασμοί φαναριών μπορούν να κερδίσουν από 1,5 έως 20 φορές το ποσό στοιχήματος. Υπάρχει επίσης δυναμίτης, που μπορεί να κερδίσει όμορφα βραβεία. Επιπλέον, υπάρχει ένα μπουκάλι ρούμι στο παιχνίδι, το οποίο φέρνει μια αντίστοιχη ανταμοιβή.

Υπάρχει και μια αφίσα που λέει χρυσό, χρυσό, χρυσό! Αυτό μεταφέρει έναν πολλαπλασιαστή μεταξύ x2 και x75. Το χρυσό βαγόνι στην υποδοχή φέρνει πολύ γενναιόδωρα δώρα και είναι ένα από τα κορυφαία σύμβολα. Ενώ το εικονίδιο Wild σάς επιτρέπει να λαμβάνετε δωρεάν περιστροφές, το scatter είναι απλήρωτο.

Υπέρ και κατά

Αν θέλετε απλώς να παίξετε Gold Rush, σας συνιστούμε να λάβετε υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κουλοχέρη. Για να κατανοήσετε τελικά τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του και στη συνέχεια να εφαρμόσετε όσα μάθατε προς όφελός σας.

Πλεονεκτήματα
  • Λήψη συμβόλων υψηλής αξίας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
  • Ευκαιρία να κερδίσετε έως και 2.000 φορές σε μία μόνο περιστροφή στο κύριο παιχνίδι.
  • 3 κομμάτια μοναδικών δωρεάν περιστροφών στα οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε έναν επιπλέον πολλαπλασιαστή.
  • Η μέγιστη δυνατή νίκη έρχεται με πολλαπλασιαστή x25.000.
  • Ένα υψηλό RTP 97%, το οποίο είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο.
Μειονεκτήματα
  • Κανένα παιχνίδι μπόνους, εκτός από τους τζόκερ.

Έτσι, το Gold Mania παρουσιάζεται ως ένας αρκετά απλός, αλλά ταυτόχρονα, καλόγουστα σχεδιασμένος κουλοχέρης. Η εταιρεία Gamzix χρησιμοποίησε διάφορα πολύτιμα μέταλλα ως βάση, έτσι η διεπαφή του μηχανήματος λάμπει και λαμπυρίζει, κάτι που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή. Ο προγραμματιστής προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του όχι μόνο κομψό, αλλά φρόντισε και για υψηλή οικονομική απόδοση, γι' αυτό σίγουρα αξίζει την προσοχή σας!

Επιλέξτε μια γλώσσα: