Επισκόπηση κουλοχέρη Egyptian Rebirth II 2022

Το Egyptian Renaissance 2 αναπτύχθηκε από τη διάσημη εταιρεία Spinomenal και κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο κουλοχέρης κέρδισε δημοτικότητα μεταξύ των παικτών χάρη στην ενδιαφέρουσα αλλά απλή μηχανική του, καθώς και στα πολύχρωμα γραφικά του.

Στην κριτική μας, ρίχνουμε μια ματιά σε όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του κουλοχέρη. Έτσι, για παράδειγμα, όταν εκτελείτε το καζίνο πελατών Egyptian Rebirth 2 κουλοχέρη Vulkan Vegas και πάλι να είναι σε θέση να βρεθεί στο έδαφος της αρχαίας Αιγύπτου και να προσπαθήσει να λύσει τους γρίφους των Φαραώ. Όλα αυτά πρέπει να κάνετε στους 5 τροχούς και τις 10 γραμμές, αλλά πριν από αυτό, φυσικά, θα πρέπει να αποφασίσετε για το στοίχημα.

Θέματα και γραφιστική

Αν και η Αρχαία Αίγυπτος είναι ένα από τα δημοφιλή θέματα σε κουλοχέρηδες, το Egypt Rebirth II ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτήν την τεράστια λίστα. Στο απίστευτο παιχνίδι έχουν δοθεί πολύχρωμα γραφικά και στο βάθος διακρίνονται σκοτεινά ερείπια. Επιπλέον, ενώ παίζουν, οι παίκτες θα συνοδεύονται από αυξανόμενη μουσική και σύμβολα, συμπεριλαμβανομένης μιας αυταρχικής βασίλισσας καθώς και ενός ασπίδα με ορθάνοιχτο στόμα που περιμένει να χτυπήσει. Ίσως εδώ θα συναντήσετε το φίδι που σκότωσε την Κλεοπάτρα, ακόμα και την αναστημένη μούμια με τα λαμπερά μάτια. Γενικά, το θέμα αυτού του κουλοχέρη θυμίζει ταινία τρόμου αιγυπτιακού στυλ.

Τεχνικά δεδομένα

Ο κουλοχέρης με πέντε τροχούς έχει σταθερό αριθμό γραμμών - 10. Ξεκινάτε το παιχνίδι προσδιορίζοντας τις μονάδες και επιλέγοντας την ονομασία τους. Πατώντας το κουμπί έναρξης ενεργοποιούνται οι περιστροφές.

Στόχος του παίκτη είναι να πάρει νικητήριες αλυσίδες, οι οποίες αποτελούνται από τις ίδιες εικόνες και τοποθετούνται συνεχώς, ξεκινώντας από τον πρώτο κύλινδρο. Η ειδική λειτουργία "Autoplay" σάς επιτρέπει να απολαύσετε απλά τη διαδικασία, ενώ η παρουσία μιας προσαρμοσμένης ρύθμισης βοηθά στη βελτιστοποίηση του παιχνιδιού.

Τραπέζι - Χαρακτηριστικά της υποδοχής Egyptian Renaissance 2

Κατασκευαστής Σπινομενικός
Αριθμός γραμμών 10 (διορθώθηκε)
Αστάθεια Μεσαίο
Εύρος τιμών 0,5 έως 500 νομίσματα
Μέγεθος του αγωνιστικού χώρου 5χ3
Μέγιστη δυνατή ανταμοιβή 100.000 νομίσματα (βραβευμένα για την Πυραμίδα)
Μπόνους Δωρεάν περιστροφές σε ένα χρυσό αυγό, ειδικό μπόνους ραντ - Ζυγαριές
RTP 96,31%
Δωρεάν επιλογή παιχνιδιού Παρέχεται στο

Τα σύμβολα του κουλοχέρη περιλαμβάνουν ένα φίδι, μια επιχρυσωμένη μάσκα, τα μάτια του Horus, έναν σκαραβαίο, μια όμορφη Αιγύπτια και τον Anubis, ο οποίος αντιπροσωπεύει έναν Θεό με κεφάλι σκύλου. Υπάρχει επίσης ένας όμορφος αιγυπτιακός σταυρός και μια μαύρη γάτα, καθώς και εικονίδια μπόνους με τη μορφή άγριου και διασκορπισμού. Το Wild είναι η μούμια, η οποία αντικαθιστά τους συνηθισμένους συνδυασμούς και σας επιτρέπει να σχηματίσετε νικηφόρους συνδυασμούς.

Παιχνίδι μπόνους και δωρεάν περιστροφές

Για να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι μπόνους στο Egyptian Renaissance 2, πρέπει να τοποθετήσετε 3 Scatter στους τροχούς. Όταν προκύψει το παιχνίδι μπόνους, ο τροχός της τύχης εμφανίζεται στην οθόνη, ο οποίος περιλαμβάνει τρεις γύρους. Οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρώσουν τόσα βραβεία για τον καθορισμένο χρόνο. Οι ανταμοιβές εδώ περιλαμβάνουν μια ποικιλία παραλλαγών πολλαπλασιαστή για τα στοιχήματά σας.

Εάν η τύχη γυρίσει το δρόμο σας, έχετε μια επιπλέον περιστροφή του τροχού. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε δωρεάν περιστροφές. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συλλέξετε τρία ή περισσότερα αυγά Scatter. Λοιπόν, για να τα ενεργοποιήσετε, πρέπει να κάνετε κλικ στη στήλη, η οποία εμποδίζει την κίνηση. Κάθε φορά μπορείτε να λαμβάνετε διαφορετικό αριθμό κυλίνδρων και ανταμοιβών. Οι ίδιες οι δωρεάν περιστροφές μπορούν να αγοραστούν ανά πάσα στιγμή, κάτι που είναι μοναδικό χαρακτηριστικό του κουλοχέρη.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Συνολικά, ο κουλοχέρης Egyptian Renaissance αποδείχθηκε αρκετά υψηλής ποιότητας. Αν θέλετε να δοκιμάσετε να το παίξετε με πραγματικά χρήματα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του παιχνιδιού.

Πλεονεκτήματα:

  • κατανοητό gameplay?
  • ένα ευχάριστο γραφικό σχέδιο?
  • η μουσική υπόκρουση είναι εξαιρετική.
  • πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για να διαλέξετε.
  • ένα ευρύ φάσμα στοιχημάτων.

Τα μειονεκτήματα είναι ότι το μηχάνημα δεν έχει το υψηλότερο ποσοστό επιστροφών. Αλλά παρόλα αυτά, φαίνεται αξιοπρεπές. Διαθέτει επίσης μια βελτιστοποιημένη έκδοση για κινητά που λειτουργεί ακόμη και σε παλαιότερες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων.

Επιλέξτε μια γλώσσα: