Επισκόπηση του κουλοχέρη Divine Fortune 2022

Οι περισσότεροι προγραμματιστές λογισμικού παιχνιδιών κυκλοφορούν κουλοχέρηδες με κάποια συχνότητα στα θέματα της αρχαίας Ελλάδας και της Ρώμης. Το λανσάρισμα του Divine Fortune στο στυλ της αρχαιότητας έγινε από τη Netent, μια εταιρεία που είναι αρκετά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη δημιουργία του "Divine Fortune" λήφθηκαν υπόψη ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες, γι 'αυτό οι παίκτες μπορούν όχι μόνο να δοκιμάσουν την τύχη τους, αλλά και να απολαύσουν την απίστευτη ατμόσφαιρα. Λοιπόν, για να εκτιμήσετε το παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε μια ειδική δωρεάν λειτουργία και μετά να πάτε στο παιχνίδι για πραγματικά χρήματα.

Διεπαφή κουλοχέρη

Το βιντεοπαιχνίδι έχει μια τυπική διεπαφή από την εταιρεία Netent, η οποία έχει ήδη αγαπηθεί από πολλούς παίκτες. Η προσαρμογή του έχει γίνει για διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των φορητών συσκευών. Όλα τα χειριστήρια βρίσκονται σε δύο πίνακες. Στον κεντρικό πίνακα μπορείτε να βρείτε ρυθμίσεις στοιχήματος και φυσικά να ξεκινήσετε τους τροχούς, καθώς και δεδομένα για το υπόλοιπο και τα τελευταία κέρδη.

Βολικό στο μηχάνημα είναι αυτό που παρουσιάζονται οι αυτόματοι κυλιόμενοι τροχοί. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να επωφεληθούν από προηγμένες ρυθμίσεις για να ορίσουν τις δικές τους συνθήκες περιστροφής. Το κουμπί "i" σάς επιτρέπει να ανοίξετε τον πίνακα πληρωμών και το "?" μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς κανόνες παιχνιδιού.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Σε ένα κουλοχέρη - υπάρχουν 20 σταθερές γραμμές και ο αγωνιστικός χώρος έχει μέγεθος - 5x3. Η καταμέτρηση των νικηφόρων συνδυασμών γίνεται από τον αριστερό κύλινδρο, οι οποίοι ξεκινούν από 3 πανομοιότυπες εικόνες. Το παιχνίδι διαθέτει ένα ειδικό σύμβολο Wild, το οποίο αντικαθιστά τα συνηθισμένα σύμβολα εκτός από το Scatter και τα Νομίσματα.

Πίνακας - Βασικές παράμετροι του κουλοχέρη Divine Fortune

Κατασκευαστής Netent
Τύπος κουλοχέρη Κουλοχέρηδες βίντεο/Τύχη
Αριθμός τυμπάνων 5
Αριθμός γραμμών 20
Σκορπίζω Ναί
Παιχνίδι μπόνους Ναί
Δωρεάν περιστροφές Ναί
Μπαλαντέρ Ναί
RTP 94,02%
Αστάθεια Υψηλός
Μέγιστος πολλαπλασιασμός х1500
Εύρος τιμών 0,01 $ έως 0,5 $
Αριθμός νομισμάτων ανά γραμμή 10
Ρίσκο/Τζόγος/Διπλό παιχνίδι Οχι
Αυτόματο παιχνίδι Ναί

Μπορούμε λοιπόν να συμπεράνουμε ότι ο κουλοχέρης Divine Luck έχει μια πολύ καλή πληρωμή, η οποία εγγυάται ότι παρέχει στους παίκτες γενναιόδωρα χρηματικά έπαθλα. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι ο κουλοχέρης έχει αρκετά μεγάλο spread στοιχημάτων, επομένως είναι κατάλληλος τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους παίκτες που προτιμούν να κάνουν μεγάλα στοιχήματα.

Σύμβολα και νικηφόροι συνδυασμοί

Η υποδοχή Divine Fortune χρησιμοποιεί δύο ξεχωριστές ομάδες εικόνων: η πρώτη είναι τα μυθικά πλάσματα, όπως η Γοργόνα Μέδουσα, το λιοντάρι της Νεμέας, ο Πήγασος, ο Μινώταυρος και ακόμη και ένας γρύπας. το δεύτερο είναι τα συνηθισμένα σύμβολα καρτών. Όλα τα σύμβολα παρουσιάζονται σε πολύ όμορφα κινούμενα σχέδια, τα οποία μπορείτε να δείτε κατά τη συλλογή των συνδυασμών βραβείων.

Για παράδειγμα, αν πέσει η Γοργόνα Μέδουσα, θα ανοίξει τα μάτια της και θα λάμψει έντονο κόκκινο, ενώ το λιοντάρι θα εκπέμψει έναν μάλλον δυνατό βρυχηθμό. Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν με ευχάριστη μουσική υπόκρουση που θα σας μεταφέρει σε μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Ένα λευκό άλογο σε πολύχρωμο μωβ φόντο παρουσιάζεται ως ο ενεργοποιητής wild και respin. Αυτό το σύμβολο αντικαθιστά οποιοδήποτε κανονικό σύμβολο, εκτός από το τραπεζομάντιλο και τα χρυσά νομίσματα.

Τραπέζι - Πληρωμή του κουλοχέρη Divine Luck (για 3, 4 και 5 από τα ίδια σύμβολα αντίστοιχα)

J,O 6, 15 και 60
Κ, Α 7, 18 και 80
Έφον 14, 40 και 200
Μινώταυρος 16, 50 και 300
Το λιοντάρι της Νεμέας 18, 60 και 400
Μέδουσα γοργόνα 20, 80 και 600

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η άγρια φύση θα επεκταθεί κατά το μέγεθος ολόκληρου του κυλίνδρου. Αυτό το χαρακτηριστικό ονομάζεται Wild on Wild και θα συνοδεύεται από ένα πολύχρωμο animation. Για να ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα, ένα σύμβολο μπαλαντέρ πρέπει να τοποθετηθεί πάνω από ένα άλλο σύμβολο μπαλαντέρ. Ένα χρυσό δάφνινο στεφάνι με ένα χέρι και έναν κεραυνό σφιγμένο μέσα είναι σκόρπιο. Θα συγκεντρώσει δωρεάν περιστροφές. Για να ενεργοποιήσετε το μπόνους, πρέπει να πληρώσετε ένα χρυσό νόμισμα με Πήγασο και αστέρια, το οποίο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παίξετε το τζάκποτ.

Δωρεάν περιστροφές

Για να ενεργοποιήσετε τις δωρεάν περιστροφές του κουλοχέρη Divine Fortune, πρέπει να εμφανίζονται τρία σύμβολα scatter σε οποιαδήποτε θέση. Τρεις από αυτές τις εικόνες σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε 5 δωρεάν περιστροφές, 4 - 8 περιστροφές και για 5 - έως και 12. Ένα χαρακτηριστικό του γύρου - τη στιγμή της φύσης είναι η επέκτασή του σε όλο το πλάτος του τυμπάνου.

Εάν εμφανιστεί ξανά ο απαιτούμενος αριθμός scatter κατά τη διάρκεια των περιστροφών, οι ελεύθερες περιστροφές ενεργοποιούνται ξανά. Εάν εμφανιστούν τρία χρυσά νομίσματα στην κανάτα, η οποία είναι τοποθετημένη κοντά στους τροχούς, ενεργοποιείται το παιχνίδι μπόνους. Όμως, το κέρμα θα πέσει στην κανάτα μόνο όταν εμφανιστεί το σύμβολο wild στο γήπεδο.

Υπέρ και κατά

Το να παίζετε δωρεάν ή με χρήματα κουλοχέρη Divine Fortune είναι εξίσου συναρπαστικό. Εξάλλου, η έκδοση 'demo' περιλαμβάνει όλες τις βασικές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας απόκτησης εικονικών χρημάτων. Σύμφωνα με κριτικές παικτών, ο κουλοχέρης βίντεο, είναι ιδανικός τόσο για μικρά όσο και για μεσαία πονταρίσματα, χάρη στη συχνή εμφάνιση ρεζίν και δωρεάν περιστροφών.

Πλεονεκτήματα
  • 3 διαφορετικές παραλλαγές τζάκποτ, δύο από τις οποίες μπορούν να ληφθούν αρκετά συχνά.
  • Δυνατότητα δωρεάν περιστροφών και εκ νέου περιστροφών.
  • Τα Respins ενεργοποιούνται από το σύμβολο wild, το οποίο στη συνέχεια επεκτείνεται σε όλο τον κύλινδρο.
Μειονεκτήματα
  • Δεν κερδίζετε πάντα μεγάλες πληρωμές.
  • Δεν υπάρχει δυνατότητα καθορισμού ενεργών γραμμών για στοιχήματα.
  • Δεν προβλέπεται για το παιχνίδι κινδύνου.

Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η θεματική υποδοχή Divine Fortune in Vulkan Vegas έχει ένα μέσο RTP και μια αρκετά υψηλή μεταβλητότητα. Τα υπέροχα κινούμενα σχέδια και τα κομψά γραφικά μπορούν να αντισταθμίσουν την ανταμοιβή, αλλά σε ορισμένους παίκτες μπορεί να μην αρέσει το μηχάνημα. Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή εξαρτάται από εσάς! Αλλά, δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο, γιατί έχει ένα πολύ δυναμικό και συναρπαστικό παιχνίδι, και σας επιτρέπει επίσης να βουτήξετε κατάματα σε μια ασυνήθιστη μυθολογική ιστορία.

Επιλέξτε μια γλώσσα: