Επισκόπηση κουλοχέρηδων Budai Reels Bonus Buy 2022

Ο κουλοχέρης Budai Reels βασίζεται στην κινεζική μυθολογία και έχει αναπτυχθεί από την Evoplay Entertainment, μια παγκοσμίως δημοφιλή εταιρεία. Παρόλο που ιδρύθηκε το 2017, κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη πολλών παικτών χρησιμοποιώντας καινοτόμες προσεγγίσεις και, φυσικά, την ποιότητα του λογισμικού.

Στο μηχάνημα Bonus Reels έχει δοθεί μια αρκετά απλή διεπαφή, γι' αυτό ταιριάζει σχεδόν σε κάθε παίκτη. Διαθέτει πλέγμα 5x3 και 20 γραμμές πληρωμής, που σας επιτρέπουν να κερδίσετε ένα έπαθλο x5000 φορές το στοίχημα. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση του ασιατικού στυλ είναι πολύ προφανής, επειδή οι σχεδιαστές της μηχανής χρησιμοποίησαν τον θεό της τύχης από την κινεζική μυθολογία "Hotey", που έλαβε ως άγριο σύμβολο.

Γραφικό σχέδιο

Όπως η κινεζική αισθητική στην ψυχαγωγία του τζόγου; Τότε αυτός ο κουλοχέρης σίγουρα θα σας αρέσει! Μετά από όλα, έχει ένα έντονο κόκκινο φόντο, και γύρω από τα όμορφα πέταλα κερασιού πετούν γύρω από την οθόνη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η μουσική υπόκρουση, η οποία βασίζεται στον απαλό ήχο κινέζικων μοτίβων και σας επιτρέπει να προσθέσετε λίγο θέαμα.

Όσο για τα σύμβολα που κερδίζουν, ο θεός Χοτέι θεωρείται ο πολυτιμότερος από αυτούς και δίνει πολλαπλασιαστή x200 όταν σχηματίζεται συνδυασμός 5 εικόνων. Άλλα κινέζικα αντικείμενα, όπως η τσάντα με χρήματα με χρυσό, η ράβδος χρυσού ή ο κόκκινος φάκελος αντιπροσωπεύονται επίσης ως πολύτιμα σύμβολα. Τα σύμβολα της κάρτας, από την άλλη πλευρά, έχουν τη χαμηλότερη αξία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η υποδοχή Budai Reels από το Evoplay έχει ρυθμιζόμενο RTP 96,13%. Αυτός ο αριθμός παρουσιάζεται ελαφρώς υψηλότερος από τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στον οποίο οι παίκτες έχουν καλή απόδοση και την ευκαιρία να απολαύσουν απλώς το παιχνίδι. Για παράδειγμα, αυτό το ποσοστό σάς επιτρέπει να λαμβάνετε 96,13 νομίσματα πίσω για κάθε 100 νομίσματα που τοποθετούνται σε νικηφόρες περιστροφές.

Πίνακας - Βασικές παράμετροι υποδοχής

Κατασκευαστής Evoplay Entertainment
Τύπος κουλοχέρη Κουλοχέρηδες βίντεο
Αριθμός τυμπάνων 5
Αριθμός γραμμών 20
Σκορπίζω Ναί
Παιχνίδι μπόνους Οχι
Δωρεάν περιστροφές Οχι
Μπαλαντέρ Ναί
RTP 96,13%
Αστάθεια Μεσαίου-Υψηλού
Μέγιστος πολλαπλασιασμός h5000
Εύρος τιμών $0,10 έως $100
Αριθμός νομισμάτων ανά γραμμή ένας
Ρίσκο/Τζόγος/Διπλό παιχνίδι Οχι
Αυτόματο παιχνίδι Ναί
Θέμα κουλοχέρη Κίνα, Ασία, Βούδας, Τύχη

Η απόδοση του μηχανήματος είναι 96,01% και η μεταβλητότητα είναι μέση. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης μπορεί να πάρει ένα ποντάρισμα x1000 ανά περιστροφή. Αυτό το επίπεδο μεταβλητότητας σημαίνει ότι η υψηλότερη πληρωμή πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 φορές το στοίχημα. Ο τζόκερ εδώ είναι ο λύκος, ο οποίος παρουσιάζεται ως Wild και αντικαθιστά τους συνηθισμένους συνδυασμούς.

Σύμβολα και νικηφόροι συνδυασμοί

Όλα τα σύμβολα χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες:

  • Ειδικά σύμβολα: το scatter και το wild.
  • Απλά σύμβολα: όλα τα άλλα εικονίδια.

Το παιχνίδι Budai Reels διαθέτει 5 κλασικές κάρτες βασιλιά (Α έως 10) που προσφέρουν τυπικούς πολλαπλασιαστές από x10 έως x15. Ακολουθούν ένας κόκκινος φάκελος, μια ράβδος χρυσού και μια τσάντα με νομίσματα, με τα στοιχήματα να κυμαίνονται από x30 έως x100 για συνδυασμούς 5, ενώ το wild προσφέρει μέγιστη δυνατή πληρωμή x200 φορές το στοίχημα σε 5 νίκες. Επιπλέον, τα τζόκερ μπορούν να αντικαταστήσουν τα κανονικά σύμβολα και το scatter ενεργοποιεί εκ νέου περιστροφές.

Υπέρ και κατά

Για να καταλάβετε εάν πρέπει να παίξετε έναν κουλοχέρη ή καλύτερα να αναζητήσετε άλλη καλύτερη ψυχαγωγία τυχερών παιχνιδιών, θα πρέπει να λάβετε υπόψη όχι μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υποδοχή για πραγματικά χρήματαΚαζίνο Vulcan Vegas, είναι καλύτερα να το δοκιμάσετε σε δωρεάν λειτουργία "demo" και μετά να προχωρήσετε στο ποντάρισμα με πραγματικά χρήματα.

Πλεονεκτήματα
  • Μέτρια-υψηλή μεταβλητότητα;
  • Πολύχρωμο γραφικό σχέδιο?
  • Η δυνατότητα καλών ανταμοιβών.
  • Κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες παίκτες.
  • Ειδικά σύμβολα - wild και scatter.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το γεγονός ότι δεν υπάρχουν δωρεάν περιστροφές και ως εκ τούτου το παιχνίδι μπόνους. Όμως, όλα αυτά αντισταθμίζονται τέλεια από έναν καλό δείκτη RTP και εξαιρετικούς πολλαπλασιαστές. Ως αποτέλεσμα, ο κουλοχέρης, όπως πολλοί παίκτες από όλο τον κόσμο, κυρίως λόγω της ποιότητας και του σχεδιασμού του.

Επειδή το παιχνίδι έχει πολύ ωραία γραφικά, ποιοτικό μουσικό υπόβαθρο, καλή πληρωμή και έναν συναρπαστικό γύρο μπόνους με την ευκαιρία να κερδίσετε τις μέγιστες δυνατότητες. Και παρά την απλότητα του παιχνιδιού, πολλοί παίκτες το επισημαίνουν ως πλεονέκτημα και την παρουσία μιας μεγάλης νίκης με πολλαπλασιαστή x5000 και μάλιστα κάνουν high rollers για να ακολουθήσουν την παραλαβή θησαυρών από το Hotey.

Επιλέξτε μια γλώσσα: