Επισκόπηση κουλοχέρη Book Of The West

Το Book of the West αναπτύχθηκε από τον Swintt, ο οποίος προσπάθησε να το κάνει όσο το δυνατόν πιο ατμοσφαιρικό. Ο κουλοχέρης έχει πέντε τροχούς και τρεις σειρές, καθώς και δέκα σταθερές γραμμές. Το θέμα του παιχνιδιού είναι η Άγρια Δύση, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις σύγχρονες μηχανές.

Αν προσέξετε τον πίνακα πληρωμών, θα παρατηρήσετε ότι έχει 9 διακριτικά εικονίδια, το καθένα με τον δικό του πολλαπλασιαστή. Το πιο κερδοφόρο από αυτά είναι ο καουμπόη, ενώ τα σύμβολα με μεσαία πληρωμή είναι το όπλο, ο ληστής και η κυρία. Τα τραπουλόχαρτα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι τα χαμηλά αμειβόμενα σύμβολα.

Θέμα, γραφικά και soundtrack

Στην αμερικανική ιστορία, η Άγρια Δύση είναι αυτή που άσκησε ισχυρή επιρροή στη φαντασία του κοινού. Ένας τολμηρός καουμπόι που οδηγεί σε μια ανοιχτή πεδιάδα είναι αναμφίβολα συναρπαστικός! Το Book of the West χρησιμοποιεί όλες τις εικόνες που εμφανίζονται σε ταινίες, τηλεόραση και, φυσικά, την παραδοσιακή μηχανή της Άγριας Δύσης.

Το σκηνικό της υποδοχής είναι ένα ξύλινο υπόστεγο, με ένα σχοινί να κρέμεται από τον έναν από τους τροχούς και ένα βαρέλι στο άλλο. Τα φανάρια θα ταλαντεύονται και θα αστράφτουν ελαφρώς καθώς το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο. Παρέχεται μάλιστα και μια καταζητούμενη αφίσα, με έναν πολύ επικίνδυνο ληστή. Αυτός, ο καουμπόη, η κυρία, το όπλο και το βιβλίο τίτλων εμφανίζονται περιοδικά στους τροχούς. Και, ως μουσική υπόκρουση χρησιμοποιείται μια γουέστερν μελωδία, η οποία σταδιακά θα αποκτήσει ορμή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το The Book of the West είναι μια παραδοσιακή έκδοση του Hot Spot με πέντε τροχούς και τρεις σειρές συμβόλων, καθώς και 10 ενεργές γραμμές. Το εύρος στοιχημάτων θα αρέσει σε πολλούς παίκτες, καθώς το ελάχιστο ποσό είναι μόλις 0,1 κέρματα και το μέγιστο είναι 50 νομίσματα. Το μέσο RTP (95,32%) και η χαμηλή μεταβλητότητα συνδυάζονται για να αποφέρουν πολύ γενναιόδωρες ανταμοιβές.

Πίνακας - Βασικές παράμετροι υποδοχής

Κατασκευαστής Swintt
Τύπος κουλοχέρη Κουλοχέρηδες βίντεο
Αριθμός τυμπάνων 5
Αριθμός γραμμών δέκα
Σκορπίζω Ναί
Παιχνίδι μπόνους Οχι
Δωρεάν περιστροφές Ναί
Μπαλαντέρ Ναί
RTP 95,16%
Πολλαπλασιαστής για την άγρια φύση Οχι
Αστάθεια Χαμηλός
Μέγιστος πολλαπλασιασμός h5000
Εύρος τιμών $0,01 έως $50
Αριθμός νομισμάτων ανά γραμμή $1 έως $50
Ρίσκο/Τζόγος/Διπλό παιχνίδι Οχι
Αυτόματο παιχνίδι Ναί
Θέμα Αγρια δύση

Εκτός από την παρουσία των παραδοσιακών επιλογών, μπορείτε επίσης να βρείτε επιπλέον λειτουργίες εδώ. Για παράδειγμα, το παιχνίδι διαθέτει ένα σύμβολο wild, πολλαπλασιαστές κερδών, δωρεάν περιστροφές και πολλά ειδικά πρόσθετα σύμβολα που ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια δωρεάν περιστροφών χωρίς κατάθεση.

Νικηφόροι συνδυασμοί

Το ποσό της πίστωσης θα είναι μεταξύ (0,10 - 1,00) και ο πολλαπλασιαστής θα είναι μεταξύ x1 και x5. Έτσι, το συνολικό στοίχημα θα είναι μεταξύ 1,00 και 50,00. Ο πίνακας δυναμικών πληρωμών θα αλλάξει καθώς αλλάζει το στοίχημά σας. Αλλά, εάν ξεκινήσετε με το χαμηλότερο δυνατό στοίχημα, δίνεται ένα παράδειγμα παρακάτω.

Τραπέζι - Πληρωμή του κουλοχέρη Book of the West

Σύμβολα 2 3 4 5
10, J, Q - 25 125 500
Κ, Α - 25 200 750
Όπλο, Ληστής 25 150 500 3750
Wild (βιβλίο) - 100 1000 10000
Κυρία 25 200 2000 10000
Σύμβολα 2 3 4 5
Καουμπόη πενήντα 500 5000 25000

Έτσι, είναι ασφαλές να πούμε ότι η Άγρια Δύση προσφέρει μερικές πολύ γενναιόδωρες ανταμοιβές. Λοιπόν, οι συνδυασμοί των υψηλότερων συμβόλων μπορούν σχεδόν να φτάσουν στο τζάκποτ.

Δωρεάν περιστροφές

Για να λάβετε δωρεάν περιστροφές στους κυλίνδρους θα πρέπει να πέσουν 3 άγρια, που ενεργοποιούν τις 10 δωρεάν περιστροφές με έναν συγκεκριμένο πολλαπλασιαστή. Εάν κατά τη διάρκεια των περιστροφών της κλήρωσης, ο τζογαδόρος καταφέρει να συγκεντρώσει άλλα 3 wild, μπορεί να ξεκινήσει ξανά τις περιστροφές στο ίδιο ποσό και πολλαπλασιαστή.

Υπέρ και κατά

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε για πραγματικά χρήματα στοΗφαίστειο Βέγκας, αξίζει να ελέγξετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός συγκεκριμένου μηχανήματος. Εξάλλου, με αυτόν τον τρόπο, θα γνωρίζετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε το παιχνίδι ακόμα πιο άνετο.

Πλεονεκτήματα
 • Ευκαιρία για δωρεάν περιστροφές.
 • Υπάρχουν άγρια και διασκορπισμένα?
 • Υπάρχει ένα ειδικό συρόμενο σύμβολο.
 • Το ελάχιστο στοίχημα ανά περιστροφή ξεκινά με 1 νόμισμα.
Μειονεκτήματα
 • Χωρίς επαναστροφές.
 • Όχι παιχνίδι διπλασιασμού.
 • Χωρίς γύρο μπόνους.
 • Δεν υπάρχει διπλανό σύμβολο.
 • Δεν παρέχεται τζάκποτ.
 • Δεν υπάρχουν αρκετές ενεργές γραμμές.
 • Δεν είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν τα μεγάλα στοιχήματα.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να σημειωθεί ότι το Book Of The West - παρουσιάστηκε ως μια αρκετά καλή υποδοχή. Και, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με θέμα την Άγρια Δύση, τότε αυτό το μηχάνημα είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεστε! Θα βρείτε πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ειδικούς χαρακτήρες και φυσικά τα πολύχρωμα γραφικά.

Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε τον κουλοχέρη όχι μόνο σε υπολογιστή, αλλά και σε κινητές συσκευές μέσω του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να λάβετε δωρεάν περιστροφές, ενώ το RTP δεν είναι πολύ υψηλό. Αλλά, με την κατάλληλη προσέγγιση, η νίκη για καλά βραβεία μπορεί ακόμα να λειτουργήσει!

Επιλέξτε μια γλώσσα: